BLOG – DIN ULTIMATIVE SELVBRUNERGUIDE (Sådan får du det bedste selvbruner resultat) 

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren bruger af selvbruner, er der nogle nøgleelementer, der kan sikre et fejlfrit og naturligt resultat.
Fra forberedelse af huden til valg af den rigtige formel og påføringsteknik, er det vigtigt at have styr på alle trin for at opnå det perfekte, solkysset look.

Forberedelse af huden / skin prep:

femmeunique perfekt selvbrunerresultat - forberedelse

Før påføring af dit selvbrunerprodukt er det vigtigt at forberede huden korrekt, så dit selvbrunerprodukt har det bedste underlag at arbejde på.
For at skabe det bedste underlag for din selvbruner skal du fjerne døde hudceller, da en glat overflade hjælper med at undgå ujævnheder og pletter i selvbruneren. Brug en mild eksfolierende scrub, en exfolierende handske eller et tanning-prep produkt som fx. minetan ultra cleanser, eller b.tan tan raser.

48 timer før påføring:
Hvis du ønsker at fjerne hår forud for din tan, anbefaler vi at du gør dette 48 timer forud for påføringen.
Dette giver hårsækkende mulighed for at trække sig sammen og huden tid til at berolige sig, for derved at mindske risikoen for irritation eller indgroede hår, samt et spættet og ujævnt resultat.

24 timer før påføring:
Eksfoliering er en af de vigtigste trin for et jævnt og fejlfrit selvbruner resultat. Det fjerner døde hudceller, hvilket skaber en glattere overflade og reducerer risikoen for ujævnheder og striber. Brug en mild bodyscrub uden for meget olie eller en exfolierende handske. Sørg for at fokusere på tørre områder som fx albuer, knæ og ankler.

Fugt, fugt, fugt:
Efter eksfoliering er det vigtigt at fugte huden godt. Dette hjælper med at skabe en jævn overflade og forlænger også holdbarheden af din selvbruner. Brug en let fugtighedscreme, og undgå oliebaserede produkter, da de kan forhindre selvbruneren i at trænge ordentligt ind i huden.

Påføring af dit selvbruner produkt:

Når du påfører dit selvbrunerprodukt skal du følge instruktionerne på produktet nøje. Start med et helt rent og tørt grundlag, og sørg for at du har fulgt oversående skin-prep nøje, forud for din påføring.

Brug de rette redskaber (handske, rygapplikator, børste) 
Generelt anbefaler vi at du skåner dine hænder og bruger en påføringshandske til at påfører dit produkt. På denne måde undgår du misfarvninger på hænder og negle.

påføringshandske minetan femmeunique-b.tan_glow_your_own_way_mittpåføringshandske b.tan
Hvis ikke du har nogle, som kan hjælpe dig med at påføre produktet på ryggen, har b.tan skabt det ultimative redskab, så du nemt og hurtigt kan tanne din ryg
 b.tan-We-got-your-back

For at minimere risikoen for striber eller hårde overgange på fx hænder, albue, fødder og ansigt, har b.tan skabt en tanning pensel. Penselen’s bløde børster gør det lettere at blande selvbruneren jævnt ind i huden, på områder med skarpe overgange, såsom omkring knæ og albuer.

b.tan air brush'd face and body brush

Påføringen:

Påfør selvbruner jævnt over hele kroppen ved hjælp af cirkulære bevægelser. Et godt tip er at starte med ryggen, så du slipper for at lave striber på armene og skuldre, når du skal nå ryggen. Dernæst anbefaler vi at du påfører de større områder som ben, arme og mave og arbejd dig derefter ned i detaljerne som hænder, fødder og ansigt. Husk at være omhyggelig med at blande selvbruneren jævnt for at undgå striber eller ujævnheder.

Efter Påføringen:

En selvbrunerguide Selvbrunerguide
Efter påføring af selvbruner er det vigtigt at undgå at komme i kontakt med vand, da dette kan påvirke farveudviklingen og resultere i et ujævnt resultat. Følg produktets anvisninger for hvor længe du skal vente, før du vasker selvbruneren af. Det er normalt at lade selvbruneren virke i 6-8 timer eller natten over for at opnå det mest intense resultat.

Opfriskning og vedligeholdelse:

Selvbrunerens farve vil gradvist falme over tid på grund af hudens naturlige cellefornyelse. For at opretholde en jævn og langvarig tan, er det vigtigt at du plejer huden med masser af fugt. Du kan ligeledes forlænge din farve ved brug af gradual tan, eller et kropplejeprodukt med selvbruner i.

For at bevare det flotteste resultat, så langt tid som muligt, bør du undgå at bruge for mange produkter med et højt indhold af alkohol. Herunder parfume, håndsprit, stærke skintonics m.m. Undgå ligeledes stramt og tætsiddende tøj eller smykker, da selvbruneren har svært ved at udvikle sig optimalt på et varmt og fugtigt grundlag, hvilket kan resulterer i skjolder og et ujævnt finish.

Husk altid at læse og følge producentens anvisninger for det specifikke selvbrunerprodukt, du bruger, da forskellige produkter kan have forskellige anbefalinger og instruktioner. Det kan også være en god idé at teste produktet på en lille del af huden før generel brug for at sikre, at du får de ønskede resultater og undgår eventuelle allergiske reaktioner.

Er du i tvivl om hvordan du påfører dit selvbrunerprodukt?

Se med (her)

Hos Femmeunique er vi distributører af et håndplukket udvalg af beauty brands, som hver især er innovative og unikke i deres kategori. Vores kundeportefølje er stor og inklusiv. Som distributører samarbejder vi med professionelle skønheds-og frisørsaloner, store beauty webshops, modebutikker og detailkæder. Gennem vores webshop tilbyder vi et håndplukket udvalg af vores produkter til private forbrugere.

INFO

Femmeunique A/S

Nibevej 58, 9200 Aalborg SV
Denmark

CVR-nr.: 28122624
Tlf: + 45 70 60 50 01
Mail: info@femmeunique.dk