b.fresh

En spændende serie af hud og kropsplejeprodukter, med fokus på effektivitet og ingredienser.

"B.FRESH - BE YOU"

b.fresh er et mærke, der er garant for at levere effektiv hudpleje til hele kroppen. Med produkter fra b.fresh holder du din hud frisk og fugtet med de bedste ingredienser naturen har at byde på. b.fresh er for alle og er et overflødighedshorn af spændende produkter og ingredienser, og de ingredienser der ikke er i, er også skønne, ex. indeholder deodoranterne ikke aluminiumchlorid. 

 

 

"BODYCARE DONE DIFFERENT"

b.fresh er en spændende serie af skønne kropsplejeprodukter, produkterne er farvestrålende og indeholder gode plejende ingredienser. b.fresh serien består af mange varianter indenfor hver kategori, tag et kig ind i en verden af mild og effektiv kropspleje.  

 

"NO ADDED NASTIES"

Hvert produkt fra b.fresh er beriget med plejende, plante- og mineralbaserede ingredienser der nærer huden, og som giver en skøn duft fra naturlige duftstoffer. Ved at have udvalgt naturlige ingredienser som hyaluronsyre, mandelolie, jojobaolie, vitamin b3 og C, og salicylsyre, har b.fresh skabt effektiv pleje til alle hudtyper.  b.fresh indeholder æteriske olier.