Minetan Salon Professional

Minetan Professional er skabt af eksperterne til eksperterne, for at give dig de bedste værktøjer til at give dine kunder den perfekte spraytanoplevelse, de vil blive ved med at vende tilbage efter.

PROFESSIONELT SPRAYTAN UDSTYR

Minetan ALL IN ONE tan booth er en kabine i særklasse. ALL IN ONE kabinen reducerer rengøring og besvær til et minimum, idet filtrene absorberer alle partikler i luften, og kan tages ud på et øjeblik når de skal rengøres, så du som behandler kan minimere spildtid mellem dine spraytan kunder.

Minetan anvender desuden den nyeste teknologi når det gælder et ensartet flow, uanset i hvilken vinkel du holder din tanning gun. Højden på kabinen gør det muligt for kunden at stå oprejst i en behagelig stilling og behandleren kan arbejde frit og ligeledes skåne kroppen for dårlige arbejdsstillinger. Kabinen er udstyret med et fantastisk arbejdslys.

PROFESSIONELLE SPRAYTAN VISKER

minetan Salon Professional Formula er en luksuriøs spraytan serie fra Australien. minetan anvender udelukkende gode og vegetabilske olier i alle væsker og er PETA-godkendt, hvilket betyder at alle væsker er 100% veganske. Væskerne har jf. lovgivning 10% indhold af DHA. Minetan er kendt for sine mange toner, intense bronzers og den smukke hudfinish.

Som professionel kan du tilbyde dine kunder et skræddersyet resultat, der med garanti vil få dem til at komme igen. Foruden de smukke væsker, tilbyder minetan et komplet system af professionel spraytan udstyr, i form af kabiner, guns og tilbehør.

EN KOMPLET SALON LØSNING

Minetan ALL IN ONE tan booth er den komplette løsning til dig der vil etablere dig som professionel Spray tan klinik.

Her medfølger alt det du skal bruge: den komplette tanning kabine samt øvrigt udstyr hertil, trusser, hårnet næsefiltre samt sticky soles. Der følger ligeledes 6 Liter valgfri væske med. Se alle væskerne i shoppen.