Minetan

Tanning made easy

Shop Minetan

DIT PERFEKTE FARVEMATCH

Minetan er et luksuriøst australsk mærke, der tilbyder et omfattende sortiment af selvbrunere af særdeles høj kvalitet. Minetans førsteprioritet er din hud, hvilket afspejles i alle produkterne. Fokus er på at pleje din hud samtidig med at levere en smuk kulør. Jo mere næret og fugtet din hud er, jo mere naturligt, jævnt og længerevarende resultat vil du opnå med din selvbruner fra Minetan. Minetan leverer en sund hud med en solbrun glød, som er tilpasset netop din hudtype og din ønskede tone.  

GODE INGREDIENSER

Alle Minetans produkter er skabt med hudvenlige ingredienser som forkæler din hud med naturlig næring og fugt og er beriget med ingredienser som hyaluronsyre, niacinamid, C-vitamin, sheasmør, hybenolie, avocadoolie og ceramider, alle ingredienser der har plejende og fugtgivende effekt. Alle produkter fra Minetan er fri for parabener og palmeolie. Minetans produkter indeholder 100% naturligt DHA, som er det stof der går i forbindelse med huden skaber farven. Minetan er desuden certificeret af PETA som vegansk og cruelty free.

 

UDFORSK EN VERDEN HVOR HUDPLEJE OG SELVBRUNER FORENES

Saloner verden over sværger til Minetans produkter, fordi Minetan forener hudpleje med et smukt og jævnt tanningresultat.  

Minetans produkter er kendt for deres avancerede ’1 Hour Express Tan’ som blot betyder at du efter 1 time kan skylle markørfarven af og bremse udviklingen af din tan, eller lade den sidde i flere timer for at op nå et mørkere resultat. Minetan tilbyder hudplejefordele og en smuk jævn tan, der er på linje med en behandling på en tanningsalon, men som kan opnås hjemme. Minetans produkter indeholder et væld af plejende ingredienser.