fbpx

Du træder nu ind i et univers med alt det der skal til for at etablere dig med den absolut nyeste teknologi på Spray tan området. Vi har den samlede løsning med alt du behøver for at give din kunde den bedste oplevelse, og det absolut smukkeste og mest holdbare farveresultat.

 

Minetan ALL-IN-ONE tan booth er den ultimative professionelle løsning til spray tan.

 

Minetan er Australiens hurtigst voksende spray tan brand – og hvorfor er det så det?

Den absolut nyeste teknologi til professionel Spray tan er Micro-Whirlwind. Micro-Whirlwind sikrer et kontinuerligt og behageligt flow mens du spray tanner. Teknologien skaber et ensaret og stribefrit resultat, og den effektive udsugning fra top til bund i kabinen minimerer behovet for rengøring markant.

 

Clean.easy er et andet vigtigt punkt, som betyder at delene i din gun er rustfri og derfor kan rengøres med varmt vand.

 

Quick Connect systemet er udviklet af Minetan med det formål at sammensætte gun og luftslange nemt og uden mulighed for utæthed.

 

Minetans væsker indeholder 100% naturligt DHA som er udvundet af sukkerrør. De høje % af DHA giver lang holdbarhed og en intens dybde i farven.

Minetan ALL IN ONE tan booth

 

Minetan ALL IN ONE tan booth er den komplette løsning til dig der vil etablere dig som professionel Spray tan klinik.

Her medfølger alt det du skal bruge: den komplette tanning kabine samt øvrigt udstyr hertil, trusser, hårnet næsefiltre samt sticky soles. Der følger ligeledes 6 Liter valgfri væske med. Se alle væskerne i shoppen.

No products were found!