Handelsbetingelser og Persondata

Handelsbetingelser

Gældende for engrossalg samt salg til erhvervskunder (B2B). Femmeunique har ikke salg til privatkunder (B2C).

 

BESTILLING

1) For at handle på www.femmeunique.dk skal du registrere dig, og have et gyldigt CVR nummer.

2) Login

3) Find den ønskede vare

4) Klik på ”Tilføj til kurv”

5) Gå til kurven for at gennemføre dit køb

4) Indtast din faktura og leveringsadresse og accepter “Vilkår og betingelser”

5) Vælg leveringstype

6) Godkend din ordre

7) Betal med dit betalingskort eller MobilePay

8) Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på mail.

9) Dine varer sendes førstkommende hverdag

10) Der kommer en mail og/eller SMS fra PostNord med information omkring levering

 

PRISER

De viste B2B priser på www.femmeunique.dk er eksklusiv moms og i danske kroner.

 

BETALING

Vi tager imod følgende betalingsmetoder og beløbet hæves når varerne afsendes fra vores lager.

– Dankort

– VISA

– MasterCard

– VISA Electron

– MobilePay

 

FRAGT

Der pålægges fragt på alle forsendelser.

 

FORTRYDELSESRET

Køber har efter afgivelse af ordre ikke ret til ændring heri eller annullering heraf.

 

REKLAMATION

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af reklamationsperioden.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Køber er forpligtet til at undersøge varen straks ved modtagelsen eller senest dagen efter. Ved transportskadet leverance skal denne afvises eller modtages med forbehold ved at anmærke det på fragtbrevet. Transportskade er udvendige synlige skader på emballagen. Køber er desuden forpligtet til at undersøge om varerne er i orden ved åbning af emballagen.

 

Reklamationer skal fremsendes skriftligt til Femmeunique. Send mail til info@femmeunique.dk. Du kan også ringe på telefon først for at forklare problemet på tlf. 70605001.

 

Du kan først efter aftale med os sende varer retur grundet reklamation.

 

Varene sendes til:

Femmeunique A/S
Fredrikstadvej 15
9200  Aalborg SV
Danmark

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

OBS: Vi modtager ikke varere retur der er sendt til en PakkeShop. Eller varere sendt pr. efterkrav.

 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

HVAD GØR VI MED DE OPLYSNINGER DU GIVER OS?

For at du kan handle hos os og indgå aftaler med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Firmanavn

CVR nummer

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt logge dig ind på vores B2B webshop

Personoplysningerne registreres hos Femmeunique A/S og opbevares så længe du er kunde hos os, eller indtil du beder os slette dine data.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.femmeunique.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Femmeunique A/S, Rikke Markdal er dataansvarlig for behandlingen af

de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

 

Femmeunique A/S

Fredrikstadvej 15, 9200  Aalborg SV

CVR-nr.: 28122624

Telefon: 70605001

E-mailadresse: info@femmeunique.dk

 

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:

Formål: at kunne sende din vare.

 

Hvilke typer personoplysninger behandler vi: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

 

Hvor dine personoplysninger stammer fra: Vi anvender alene de persondata du har anført i din bestilling.

 

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på ikke at opbevare persondata mere end 5 år.

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Dokumentoplysning

Dette er 3. version af Femmeunique A/S persondatapolitik skrevet 8.05.2020