Imbue

EN UNIVERS FYLDT MED CURLY GIRL POWER

Shop Imbue

EN KRØLLEREVOLUTION

Vi befinder os midt i en krølle revolution, hvor krøllet hår (bogstaveligt talt) fylder mere end nogensinde før på de sociale medier, i TV, i bladende og på gaden.
Imbue er et krølledyrkende, vegansk hårplejemærke med en kollektion af produkter til krølle- og spoletyperne 3A til 4c. Imbue ønsker at hjælpe dig med at fejre dine krøller, ved at bringe dine krøller frem i al deres herlighed!

IMBUE OMFAVNER DINE KRØLLER

Krøller er unikke og smukke, men de kan være tidskrævende og kræve en masse produkter, hvilket kan gøre en rutine til en større og ofte uoverskuelig opgave.
Imbue ønsker det bedste for dit hår, og er bevidste om at det ikke kun handler om produkterne, men også om “krølle-tillid” og dét at kune dele råd og tips.
Imbue tilbyder vejledning, inspiration og et arsenal af hårelskende produkter for at holde dig og dine krøller glade – Talk about Curly Girl Power!

CURLY GIRL POWER

Imbue er 100 % godkendt til brug af Curly Girl metoden.
Produktserien tilbyder en simpel og effektiv række af fugt, pleje -og stylingsprodukter, som alle er designet til at styrke, definere og fugte dine krøller.
Imbue produkterne indeholder kun gode ingredienser som kokosolie og Cupuaçusmør. Produkterne indeholder INGEN oliebaserede silikoner, parabener, sulfater, udtørrende alkoholer, mineralolier eller voks.