SHOP

b.tan – love at first tan tanning mousse

Vejl. udsalgspris 120kr.

 

b.tan ’love at first tan’ har en særlig egenskab – en lilla undertone som nedtoner de orange toner. Perfekt til dig der naturligt har røde og gyldne toner i hud og hår. Love at first tan giver en intens tanning med kølig undertone. Hvis du hører til dem der er lidt forsigtig med tanning fordi du ofte oplever at din hud bliver orange, har du fundet dit perfekte match med love at first tan.

 

Love at first tan påføres hele kroppen med btan ’i dont want tan on my hands’ handske.

 

Antallet af udfyldte firkanter på produktets forside viser hvor mørk farven bliver.

Varenummer (SKU): 1002003 Kategori:
Beskrivelse

FORDELE:

– Den blødeste selvbruner mousse som er let at fordele

– Smukke intense selvbrunere med både kolde og varme undertoner

– Ensartet og stribefrit resultat

– Naturlige ingredienser – ’no added nasties’

– Dufter ikke fælt af selvbruner

– Vegansk

– 100% naturligt DHA som er det selvbrunende stof udvundet af sukkerrør

– Uden parfume

 

 

ANVENDELSE:

For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først, ex. på albuer, knæ etc.

 

Anvend b.tan ’i dont want tan on my hands’ handsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.

 

Påfør produktet på hele kroppen, vent 1-3 timer inden du skyller markørfarven af i lunkent vand – uden brug af sæbe. Eller påfør om aftenen og lad din tanning udvikle sig natten over og gå i bad om morgenen.

 

Hvordan gør du?

Start med at pumpe 2-3 pump ud på handsken og påfør på hele kroppen. Hænder og fødder skal du være ekstra mere grundig med. Du kan med fordel påføre håndcreme inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid, på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. Vi anbefaler at skylle hænderne efter 1 times tid

 

Hvor meget der skal til, finder du hurtigt ud af, markørfarven er en god hjælp til at se hvor langt du er kommet, og om der er områder du har glemt.

 

Du kan med fordel bruge en af b.tans gradual tan som daglig fugtpleje og for at forlænge og vedligeholde din smukke tan.

 

Når du vil forny din tanning er det super nemt at anvende btans ’tan go away’ som opløser den sidste rest af gammel tan og gør huden klar til ny tanning.

 

Vær opmærksom på at du ikke kan se den rigtige ’farve’ før markørfarven er skyllet af.