SHOP

Minetan Absolute Ultra Dark

Vejl. udsalgspris 260kr.

 

Minetan Absolute Ultra Dark er en intensiv mørk tanning mousse som efterlader huden smuk & mørk. Vælg Absolute Ultra Dark hvis du er til en intens mørk tone.

 

Absolute Ultra Dark indeholder melaninaktiverende ingredienser der giver din hud en smuk autentisk tanning. Kokosolie medvirker til en velplejet hud og let påføring. Indeholder Aloe Vera og Vegetabilsk Glycerin, alle ingredienser der plejer huden

Varenummer (SKU): 1013115 Kategori:
Beskrivelse

FORDELE:

– Den blødeste selvbruner mousse som er let at fordele

– Intenst mørkt resultat

– Ensartet og stribefri påføring

– Naturlige melaninaktiverende ingredienser

– Vegansk

–Naturligt DHA udvundet af sukkerrør

– Absorberes lynhurtigt

 

ANVENDELSE:

For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først, ex. på albuer, knæ etc.

Indeholder markørfarve som guider dig under påføring.

 

Anvend Minetan ”Life is better in color” påføringshandsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.

 

Påfør produktet på hele kroppen, vi anbefaler at vente 1-3 timer og gerne længere inden du skyller af i lunkent vand uden brug af sæbe. påfør evt. om aftenen og tag bad næste morgen.

 

Hvordan gør du?

Start med at pumpe en passende mængde ud på handsken og påfør på hele kroppen. Hænder og fødder skal du være ekstra mere grundig med. Påfør en mindre mængde på knæ, albuer og evt. tørre områder. Du kan med fordel påføre håndcreme inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid, på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. Vi anbefaler at skylle hænderne efter 1 times tid.

 

Du kan med fordel bruge en af Minetan graduals som daglig fugtpleje og for at forlænge og vedligeholde din smukke tan.

 

Anvend Minetan Tan Eraser for at fjerne rester af din tanning. Udover at fjerne rester af gammel tanning, neutraliserer minetan Tan Eraser pH-værdien som medvirker til en ensartet absorbering og dermed resultat.

#minetanabsoluteultradark