SHOP

Minetan – Color Base Caramel

Vejl. udsalgspris: 260kr.

 

Indeholder 200ml.

 

Minetan Color Base Caramel – som navnet antyder er der tale om en smuk cremet farve med en varm tone i den lyse ende af tanningskalaen.

 

Minetan Color Base Caramel er perfekt hvis du vil lære minetan tanning produkter bedre at kende, her får du en farve som ikke bliver for mørk og passer til alle hudtoner.

 

Minetan er specialist i selvbrunere og har langt færre gule og orange toner end de fleste traditionelle selvbrunere.

 

Vi anbefaler at påføre Minetan Color Base Caramel påføres med minetan life is better in color handske

Varenummer (SKU): 1012028 Kategori:
Beskrivelse

FORDELE:

– Den blødeste selvbruner mousse som er let at fordele.

– Lys Caramelfarvet tanning

– Ensartet og stribefri påføring

– Naturlige ingredienser, plejende og fugtgivende olier

– Vegansk

 

 

ANVENDELSE:

For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først, ex. på albuer, knæ etc.

 

Anvend Minetan ”Life is better in color” handsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.

 

Påfør produktet på hele kroppen, vent 1-3 timer inden du skyller markørfarven af i lunkent vand – uden brug af sæbe. Eller påfør om aftenen og lad din tanning udvikle sig natten over og gå i bad om morgenen.

 

Hvordan gør du?

Start med at pumpe en passende mængde ud på handsken og påfør på hele kroppen. Hænder og fødder skal du være ekstra mere grundig med. Du kan med fordel påføre håndcreme inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid, på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. Vi anbefaler at skylle hænderne efter 1 times tid.

 

Hvor meget der skal til, finder du hurtigt ud af, markørfarven er en god hjælp til at se hvor langt du er kommet, og om der er områder du har glemt.

 

Du kan med fordel bruge en af Minetan graduals som daglig fugtpleje og for at forlænge og vedligeholde din smukke tan.

 

Vær opmærksom på at du ikke kan se den rigtige ’farve’ før produktet har fået lov at ”trække” og markørfarven er skyllet af.