SHOP

Minetan Natural Glow Tanning Water

Vejl. udsalgspris 260kr.

 

Minetan Natural Glow Tanning Water er et helt nye innovativt tanning produkt fra minetan, produktet er transparent og påføres med handske. Minetan Natural Glow kombinerer kropspleje og tanning i ét. Med skønne ingredienser fra havet byder Natural Glow på rød alge, wakame, søgræs og havfennikel som alle bidrager til at fugte og pleje huden. Endnu en spændende ingrediens er Goru Kola som mindsker rødme og karsprængninger og virker opstrammende på huden. Natural Glow absorberes lynhurtigt.

Varenummer (SKU): 1013110 Kategori:
Beskrivelse

FORDELE:

– Den blødeste selvbruner mousse som er let at fordele

– Mørkt varmt resultat

– Ensartet og stribefri påføring

– Naturlige aktive ingredienser fra havet.

– Vegansk

–100% naturligt DHA udvundet af sukkerrør

– Absorberes lynhurtigt

 

ANVENDELSE:

For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først, ex. på albuer, knæ etc.

 

Anvend Minetan ”Life is better in color” handsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.

 

Påfør produktet på hele kroppen, vi anbefaler at vente 1-3 timer og gerne længere, påfør evt. om aftenen og tag bad næste morgen. Dette produkt indeholder ikke markørfarve og smitter ikke af.

 

Hvordan gør du?

Start med at pumpe en passende mængde ud på handsken og påfør på hele kroppen. Hænder og fødder skal du være ekstra mere grundig med. Påfør en mindre mængde på knæ, albuer og evt. tørre områder. Du kan med fordel påføre håndcreme inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid, på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. Vi anbefaler at skylle hænderne efter 1 times tid.

 

Du kan med fordel bruge en af Minetan graduals som daglig fugtpleje og for at forlænge og vedligeholde din smukke tan.

 

Anvend Minetan Tan Eraser for at fjerne rester af din tanning, inden du skal påføre en ny frisk tanning.