SHOP

Minetan PRO MIST “Subtle Golden Tone” Medium Dark

INDHOLD 1 LITER

 

3 dobbelt tanning aktiverende væske til spray tan

SUBTLE GOLDEN TONE Medium Dark indeholder de 3 aktive ingredienser Erythrulose, DHA og Bronzers, som sammen sikrer en ”aggressiv” tanning effekt og sørger for, at din kunde opnår en mere jævn, længerevarende og dyb finish med masser af fugt og udstråling.

 

Væsken indeholder plejende og nærende olier der sikrer god og optimal pleje af huden, og så dufter den skøn af sommer og kokos.

SUBTLE GOLDEN TONE Medium Dark anbefales til den lyse hud og til ”First Time Tanners”

 

FUGTGIVENDE OLIER & ANTIOXIDANTER | HURTIGT TØRRENDE | INGEN ORANGE TONER | INGEN SELVBRUNER LUGT

Varenummer (SKU): 1013080 Kategori:
Beskrivelse

Spraytan væsker Australiens no. 1 i salon Spray Tan

Alle minetan PRO MIST væsker indeholder 100% naturligt DHA og kendetegnes ved de høje DHA % – det betyder en intens dybde, vi starter med andre ord hvor andre brands ender når det gælder til DHA indhold.

 

Minetan PRO MIST leverer hurtige og mørke resultater, Quad Bronzing Technology kombineret med gode og nærende ingredienser som; rige delikate olier, botaniske frugtekstrakter og aminosyrer, alle ingredienser der hjælper din tanning til at udvikle sig hurtigere og efterlade en intens tanning der holder længere.

 

Hos Minetan er vi os lige så optaget af indholdet i vores produkter, som de resultater du opnår, alle formler indeholder hudvenlige PETA- godkendte ingredienser, gode og naturlige ingredienser.