SHOP

Minetan Extreme Dark Finish – Express Triple Action Self Tan Mousse – Ultra Dark

Vejl. udsalgspris: 200kr.

 

Indeholder 200ml.

 

Minetan Extreme Dark Finish er den mørkeste variant i Minetans nye og lækre Express Triple Action tanning mousse serie. Med Minetan Extreme Dark Finish opnår du et mørk og intenst  resultat, og produktet er særligt egnet til dig der har erfaring og uanset om du selv har lys eller mørkere hudtone er det til dig der tør.

 

Express Triple Action betyder at produktet indeholder hele 3 aktive bruningsstoffer for hurtigere og dybere tanning resultat. Minetan Extreme Dark Finish er hurtigt tørrende og blød mousse der let trænger ind i huden uden af fedte.  Indeholder markørfarve så du nemt kan se hvor du er kommet til. Påføres jævnt og stribefrit med Minetan ”Life is better in color” handsken.

 

Minetan Extreme Dark Finish indeholder de skønneste olier som plejer og fugter din hud:  Macadamiaolie, hybenkerneolie, kokosolie, arganolie samt beroligende Hamamelis ekstrakt.

 

Du opnår det bedste resultat ved at påføre moussen på din hud når den er ren og helt tør, gerne efter at anvendt en body scrub eller andet produkt som sikrer at dit udgangspunkt er ensartet.

 

Varenummer (SKU): 1013060 Kategori:
Beskrivelse

FORDELE:

– Den blødeste selvbruner mousse som er let at fordele

– Mørkt og køligt resultat

– Ensartet og stribefri påføring

– Naturlige ingredienser, plejende og fugtgivende olier

– Vegansk

– Triple Action:100% naturligt DHA udvundet af sukkerrør, Erythrulose & Bronzers

– Hurtigt tørrende uden at fedte

 

ANVENDELSE:

For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først, ex. på albuer, knæ etc.

 

Anvend Minetan ”Life is better in color” handsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.

 

Påfør produktet på hele kroppen, vent 1-3 timer inden du skyller markørfarven af i lunkent vand – uden brug af sæbe. Eller påfør om aftenen og lad din tanning udvikle sig natten over og gå i bad om morgenen.

 

Hvordan gør du?

Start med at pumpe en passende mængde ud på handsken og påfør på hele kroppen. Hænder og fødder skal du være ekstra mere grundig med. Du kan med fordel påføre håndcreme inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid, på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. Vi anbefaler at skylle hænderne efter 1 times tid.

 

Hvor meget der skal til, finder du hurtigt ud af, markørfarven er en god hjælp til at se hvor langt du er kommet, og om der er områder du har glemt.

 

Du kan med fordel bruge en af Minetan graduals som daglig fugtpleje og for at forlænge og vedligeholde din smukke tan.

 

Når du vil forny din tanning er det super nemt at anvende btans ’tan go away’ som opløser den sidste rest af gammel tanning og gør huden klar på ny.