SHOP

Minetan Illuminating Facial Tan Mist – Rosemist

Vejl. udsalgspris 220 kr.

 

Minetan Illuminating Facial Tan Mist kendt som ROSEMIST er en ikonisk fugtgivende selvbruner mist til ansigtet.

 

Minetan Illuminating Facial Tan Mist indeholder arganolie,  macadamiaolie, kokosolie, jojobaolie, hybenkerneolie, vindruekerneolie, avokadoolie, kokosvand og rosenvand. Olierne gør at ROSEMIST ikke bare er tanning men også en skøn fugtplejende facemist. Rosemist indeholder også agurkeekstrakt, som både er forfriskende og virker astringerende. C & E vitamin bidrager som antioxidanter.

 

Minetan Illuminating Facial Tan Mist bedre kendt som Rosemist kan anvendes hver dag eller når din hud trænger til at blive solkysset. Påfør Rosemist på ren og tør hud.

 

Farven vil variere fra hudtone til hudtone. Vi anbefaler at du starter med 2-3 pust om dagen, på den måde vil du hurtigt erfare det antal påføringer der passer til din hudtone.

 

Vigtigt, hold ca. 20 cm afstand til ansigtet når du sprayer og spray i hurtige pust for at fordele jævnt i hele ansigtet. Minetan Illuminating Facial Tan Mist farver kun på huden og ikke på tøjet.

 

Har du lyst eller bleget hår er det en god idé at have dit hår ’gemt’ i et håndklæde.

Varenummer (SKU): 1012039 Kategori:
Beskrivelse

Fordele:

– Gradual tanning mist til ansigtet

– Opbygger gradvist en naturlig glød

– Naturlige ingredienser og plejende olier

– Vegansk

– DHA som er det selvbrunende stof er er udvundet af naturlige sukkerrør.

 

Kan Minetan Illuminating Facial Tan Mist bruges på kroppen?

Det anbefaler vi ikke, den fine forstøvning som Minetan Illuminating Facial Tan Mist giver er afstemt til ansigtet, hals & decollete. vil du gerne have et lignende produkt til kroppen er Cucumber Ultra Hydrating Mist det absolut bedste valg.