b.tan

Inspireret af den lækre glød, der er at finde på Australske bounty strande, bringer b.tan dig et stort udvalg af brugervenlige, effektive og fantastike selvbrunerprodukter.

Shop b.tan

"WANT THE DARKEST TAN POSSIBLE?"

b.tan er et australsk mærke, som omfatter et bredt udvalg af kvalitetsselvbrunere. b.tan tilbyder  en ligetil tilgang til tanning, og leverer et smukt og jævnt resultat. Derfor henvender b.tan sig især til dig som ikke vil gå på kompromis, og som ønsker en lækker sommerglød på ukompliceret vis. b.tan er inspireret af almindelige mennesker og deres kroppe og har en vision om, at der skal findes en b.tan til den enkelte. Derfor har b.tan et stort udvalg af forskellige former for selvbrunere, og i mange nuancer, så uanset om du ønsker en naturlig tan eller et mere dybt, solbrunt resultat, så kan du med garanti finde det produkt, som passer præcis til dine behov med b.tan.

"TOO TAN TO GIVE A DAMN"

Uanset hvor du er, uanset hvor travlt dit liv er, skaber b.tan et øjeblik, hvor du kan blive hensat hen til ubekymrede, solrige dage. Travle liv har brug for enkle løsninger så du blot skal fejre fornøjelserne inden for skønhedens verden med gode ingredienser og eftertragtede resultater. 

PRODUKTER MED INTEGRITET

·                 Vegansk 

·                 PETA-certificeret som cruelty free  

·                 Fri for parabener og palmeolie 

·                 Indeholder ingen skadelige ingredienser  

·                 Indeholder 100% naturligt DHA 

·                 Emballage lavet af genbrugsemballage