The GelBottle Danmark

Vi er dansk distributør af det professionelle neglebrand The GelBottle.

Køb af The GelBottle er forbeholdt professionelt uddannede negleteknikere med brancherelateret CVR nr.

Shop The GelBottle her

Om The GelBottle

The GelBottle Inc. blev skabt med fokus på høj kvalitet og innovation og tilbyder et utroligt udvalg af over 500 unikke farver for at tilfredsstille enhver smag. Vi udvikler banebrydende produkter som Builder In A Bottle™ og GelPot, to revolutionerende builder gel-systemer til både naturnegle og forlængelser. Med vores anderledes tilgang er vi hurtigt vokset til at være et internationalt brand, anerkendt over hele verden, og vi bevæger os hurtigt fremad i branchens frontlinje. Vi har lært, at vejen fremad er at sætte trends, ikke at følge dem.

The GelBottle Inc™ gel polish er stærkt pigmenterede, modstandsdygtige over for afskalning og tilbyder en ekstremt langvarig glans. De gode nyheder stopper ikke der, for vi er også VEGANSK og CRUELTY-FREE.

TGB Academy

TAG DINE FÆRDIGHEDER TIL NYE HØJDER MED TGB ACADEMY.

The GelBottle Academy er endelig kommet til Danmark! Er du klar til at tage dine færdigheder som negletekniker til nye højder?

Vores professionelle kurser spænder bredt fra grundlæggende forståelse af neglen til revolutionerende TGB-teknikker. Uanset om du er ny i faget eller en erfaren tekniker, tilbyder vi kurser, der passer til alle niveauer.

Tag det første skridt mod at perfektionere dine evner.

Book dit TGB kursus her
The GelBottle Academy Danmark

Alt salg af The GelBottle foregår på thegelbottle.dk

The GelBottle er forbeholdt professionelt uddannede negleteknikere med CVR-nr.

Shop The GelBottle her