NailFreak Gel polish, Minty Fresh (15 ml)

kr. 99,00 inkl. moms

NailFreak Gel polish, Minty Fresh (15 ml)

Tilføj et strejf af friskhed til dine negle med ‘Minty Fresh’ Gel Polish fra NailFreak. Denne livlige mintgrønne farve bringer en følelse af glæde og renhed til dine neglelooks.

Nailfreak er et dansk gel polish brand, skabt specielt til hjemmebrug og produceret i EU. Produkterne er udviklet med en dygtig og professionel miljøkonsulent jf. europæisk og dansk lovgivning og godkendt til privat brug. Produkterne er fri for HEMA og TPO.

Vejledende udsalgspris, 15 ml: 99,00

OBS! Denne vare er forbeholdt B2C. Sælges i forhandler kolli af 3 stk (her)

NailFreak Gel polish, Minty Fresh (15 ml)

NailFreak Gel Polish
Nailfreak er et dansk gel polish brand, skabt specielt til hjemmebrug og produceret i EU. Produkterne er udviklet med en dygtig og professionel miljøkonsulent jf. europæisk og dansk lovgivning og godkendt til privat brug. Produkterne er fri for HEMA og TPO.

Vi anbefaler at du følger NailFreaks produktvejledning nøje, før du tager produkterne i brug.

Hvad er en gel polish?
Gel polish er en type neglelak, der hærder under UV- eller LED-lys for at skabe en holdbar og skinnende overflade på neglene.

Hvordan differentierer en gel polish sig fra ‘almindelig’ neglelak?

  1. Hærdning: Gel polish hærder under UV- eller LED-lys, hvilket resulterer i en mere holdbar og chip-resistent overflade. Klassisk neglelak tørrer ved lufttørring og kræver normalt længere tid at hærde, hvilket gør det mere tilbøjeligt til at smudges og chippe hurtigere.
  2. Holdbarhed: Gel polish har tendens til at vare længere end klassisk neglelak uden at miste glans eller farveintegritet. Det kan normalt vare i to uger eller mere, mens klassisk neglelak typisk varer op til en uge, før det kræver en ny påføring.
  3. Glans: Gel polish giver en højglansfinish, der varer længere end klassisk neglelak. Selvom klassisk neglelak også kan give en glansfuld finish, kan den miste sin glans hurtigere og kræver ofte et ekstra lag topcoat for at opnå samme glans som gel polish.
  4. Aftagning: Gel polish kræver normalt mere tid og en specifik aftagningsproces, der involverer brug af acetone og indpakning af neglene i folie for at opløse produktet. Klassisk neglelak kan fjernes med almindelig neglelakfjerner uden behov for indpakning i folie.

Sammenfattende er gel polish kendt for sin holdbarhed, højglansfinish og hurtig hærdning under UV- eller LED-lys, hvilket gør den til et populært valg for dem, der ønsker en langvarig og smuk manicure.

Hvordan anvendes en gel polish? Brugen af builder gel er en forholdsvis simpel process, processen forløber følgende:

  1. Forbered neglene: Start med at forberede neglene ved at skubbe neglebåndene tilbage og fjerne eventuelle rester af produkt, snavs og olie. Fil og form neglene efter ønske, og sørg for at rense dem grundigt for at fjerne overskydende olie og snavs, som forhindre gel polishen i at binde ordenligt.
  2. Påfør en basecoat: Påfør et tyndt lag base coat på hver negl og forseglet kanten af neglene. Vær omhyggelig med ikke at få basecoat på neglebåndene eller huden omkring neglene. Får du produktet på huden, fjernes dette omgående, inden du hærder neglene under lampen.
  3. Hærd basecoaten: Hærd basecoaten under en UV- eller LED-lampe i den angivne tid, 60-90 sekunder afhængigt af mængden af produkt.
  4. Påfør gel polish: Påfør et tyndt lag af gel polish, idet du starter fra basen og arbejder dig op mod spidsen af neglen. Sørg for at dække hele neglen jævnt og undgå at få gel polish på neglebåndene eller huden omkring neglene. Du kan med fordel lakere et par negle ad gangen, og afslutte med at lakerer tommelfingeren for sig, så lakken ikke løber, når du hærder den under lampen.
  5. Hærd gel polish: Hærd din gel polish under UV- eller LED-lampen i den angivne tid, 60-90 sekunder, afhængigt af mængden af produkt. Gentag denne proces for at opnå den ønskede farveintensitet.
  6. Afslut med et lag topcoat: Påfør et tyndt lag af gel topcoat for at forsegle og beskytte din gel polish. Hærd topcoaten under UV- eller LED-lampen i 60-90 sekunder.

Ingredienser:

Bis-HEA Polycaprolactone Diol/IPDI Copolymer, Hydroxyethyl Acrylate/IPDI/PPG-15 Glyceryl Ether. Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Hexanediol Dimethacrylate, Calcium Aluminium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Mica, Iron Oxide Black, CI 74260, CI 74160, CI 12490, CI 15850, CI 73360, CI 60725, CI 15980, CI 15985, CI 77266, CI 42735, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Iron Powder, Benzoyl Isopropanol, Silica Dimethyl Silylate, PEG-15 Trimethylolpropane Triacrylate, Polyethylene Terephthalate, Dipropylene Glycol Diacrylate, Lithium Chloride, BHT, 2-Hydroxyethyl Acrylate.

Find hele Nailfreaks how-to guide (her)

Lad dig inspirerer af Nailfreak (her

 

Handelsbetingelser

Gældende for engrossalg, salg til erhvervskunder (B2B) samt salg til privatkunder (B2C).

BESTILLING (B2C)
1) For at handle på www.femmeunique.dk skal du finde den ønskede vare

2) Klik på ”Tilføj til kurv”

3) Gå til kurven for at gennemføre dit køb

4) Indtast din leveringsadresse og accepter “Vilkår og betingelser”

5) Vælg leveringstype

6) Godkend din ordre

7) Betal med dit betalingskort eller MobilePay

8) Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på mail.

9) Dine varer sendes førstkommende hverdag

10) Der kommer en mail og/eller SMS fra GLS med information omkring levering

PRISER
De viste priser på www.femmeunique.dk er inklusiv moms og i danske kroner.

BETALING
Vi tager imod følgende betalingsmetoder og beløbet hæves når varerne afsendes fra vores lager.

– Dankort

– VISA

– MasterCard

– VISA Electron

– MobilePay

FRAGT
Der pålægges fragt på alle forsendelser, prisen beregnes ved check ud.

FORTRYDELSESRET
Fortrydelsesret i 14 dage

REKLAMATION
Reklamationsret 2 år.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af reklamationsperioden.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Køber er forpligtet til at undersøge varen straks ved modtagelsen eller senest dagen efter. Ved transportskadet leverance skal denne afvises eller modtages med forbehold ved at anmærke det på fragtbrevet. Transportskade er udvendige synlige skader på emballagen. Køber er desuden forpligtet til at undersøge om varerne er i orden ved åbning af emballagen.

Ved reklamationer rettes der henvendelse til Femmenique A/S.
Kontakt os på info@femmeunique.dk eller på tlf: +45 70 60 50 01.

Du kan først efter aftale med os sende varer retur grundet reklamation.

Varene sendes til:

Femmeunique A/S
Fredrikstadvej 15
9200  Aalborg SV
Danmark

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra varens levering.

OBS: Vi modtager ikke varere retur der er sendt til en PakkeShop. Eller varere sendt pr. efterkrav.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

HVAD GØR VI MED DE OPLYSNINGER DU GIVER OS?
For at du kan handle hos os og indgå aftaler med os, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos femmeunique.dk og opbevares så længe du er kunde hos os, eller indtil du beder os slette dine data.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.femmeunique.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

BESTILLING (B2B)

1) For at handle på www.femmeunique.dk skal du registrere dig, med firmanavn og dertilhørende gyldigt CVR-nummer.

Du opretter dig som forhandler, ved at udfylde formularen du finder ved at klikke på “Forhandler” og derefter “Bliv forhandler” i drop-down menuen i øverste søjle.

Husk at udfyld de korrekte informationer, da vi gennemgår din formular manuelt før vi godkender dig.

Når du er blevet godkendt som forhandler, handler du dine varer på følgende vis:

1) Login med dit forhandler-login
2) Find den ønskede vare
3) Klik på ”Tilføj til kurv”
4) Gå til kurven for at gennemføre dit køb
5) Indtast din faktura og leveringsadresse og accepter “Vilkår og betingelser”
6) Vælg leveringstype
7) Godkend din ordre
8) Betal med dit betalingskort eller MobilePay
9) Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på mail.
10) Dine varer sendes førstkommende hverdag
11) Der kommer en mail og/eller SMS fra GLS med information omkring levering

PRISER
De viste B2B priser på www.femmeunique.dk er eksklusiv moms og i danske kroner.

BETALING
Vi tager imod følgende betalingsmetoder og beløbet hæves når varerne afsendes fra vores lager.

– Dankort
– VISA
– MasterCard
– VISA Electron
– MobilePay

FRAGT
Der pålægges fragt på alle forsendelser.

FORTRYDELSESRET
Køber har efter afgivelse af ordre ikke ret til ændring heri eller annullering heraf.

REKLAMATION
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af reklamationsperioden.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Køber er forpligtet til at undersøge varen straks ved modtagelsen eller senest dagen efter. Ved transportskadet leverance skal denne afvises eller modtages med forbehold ved at anmærke det på fragtbrevet. Transportskade er udvendige synlige skader på emballagen. Køber er desuden forpligtet til at undersøge om varerne er i orden ved åbning af emballagen.

Reklamationer skal fremsendes skriftligt til
info@femmeunique.dk – Det er kun muligt at sende varer retur grundet reklamation efter aftale med os.

Varene sendes derefter til: 

Femmeunique A/S
Fredrikstadvej 15
9200  Aalborg SV
Danmark

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

OBS: Vi modtager ikke varere retur der er sendt til en PakkeShop. Eller varere sendt pr. efterkrav.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

HVAD GØR VI MED DE OPLYSNINGER DU GIVER OS?For at du kan handle hos os og indgå aftaler med os, har vi brug for følgende oplysninger:

– Firmanavn
– CVR nummer
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt logge dig ind på vores B2B webshop

Personoplysningerne registreres hos Femmeunique A/S og opbevares så længe du er kunde hos os, eller indtil du beder os slette dine data.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.femmeunique.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

På lagerMåske vil du også synes om

Hos Femmeunique er vi distributører af et håndplukket udvalg af beauty brands, som hver især er innovative og unikke i deres kategori. Vi samarbejder med professionelle skønheds-og frisørsaloner, store beauty webshops, modebutikker og detailkæder, og gennem vores webshop tilbyder vi desuden et håndplukket udvalg af vores produkter til private forbrugere.

INFO

Femmeunique A/S

Nibevej 58, 9200 Aalborg SV
Denmark

CVR-nr.: 28122624
Tlf: + 45 70 60 50 01
Mail: info@femmeunique.dk