BLOG – B.TAN, GLOW YOUR OWN WAY SERIEN

b.tan glow your own way serien

Tanning produktet, der tog internettet med storm (VIRAL på TikTok) #beautytok

I jagten på den perfekte solkysset glød har b.tan revolutioneret selvbrunermarkedet med deres virale tanning gelé af navnet ’Glow your own way’. Dette unikke produkt har hurtigt fanget opmærksomheden fra skønhedsentusiaster over hele verden og har sat nye standarder inden for tanning. Men hvad gør ’Glow your own way’ så uimodståelig og populær?

Instant resultater, i en farveløs gelé formel

Èn af nøgleårsagerne til produktets massive popularitet er dets imponerende evne til at levere en hurtig, smuk og fejlfri tan. Den farveløse og fugtgivende gelé skaber i løbet af et par timer en strålende, solkysset glød, helt uden de skadelige virkninger af UV-stråler. Kunderne er begejstrede for, hvor nemt produktet er at påføre. Geléen glider let hen over huden og giver en jævn farve.

Tørre lynhurtigt og smitter ikke af

En anden afgørende faktor, der har gjort ’Glow your own way’ til et must-have produkt, er den farveløse formels hurtige tørretid. Mange selvbrunere kræver lang tid at tørre, og har guidefarve, som smitter af på tøjet. Men ’Glow your own way’ er farveløs og tørrer lynhurtigt ind, hvorefter man kan klæde sig på og komme videre i teksten, hvilket gør det til det perfekte valg for utålmodige eller travle forbrugere.

En mild duft 

Produktets behagelige duft skal ej heller undervurderes. Traditionelt set har selvbruner været kendt for at have en karakteristisk lugt, men b.tan har formået at skabe en behagelig duft, med en frisk og tiltalende aroma.
’Glow your own way’ succesen tog alvor fart, efter at produktet gik viralt på TikTok. Her delte begejstrede forbruger deres ’first impressions’ samt imponerende før og efter billeder. Den positive feedback har skabt en bølge af interesse og tillid til produktet, hvilket har bidraget yderligere til dets udbredte popularitet.

Du har nok bemærket at der nu findes 3 forskellige variantioner den virale tanning gelé.
1) Glow your own way original 2)  Glow your own way – next level 3) Glow your own way – Hydrated AF Måske du undrer dig over hvad forskellen er, og hvilken du bør vælge?

Glow your own way – original

glow your own way

Produktet der har taget internettet med storm, produktet som ALLE! vil have deres fingre i! b.tan glow your own way er en gennemsigtig tanning gelé, perfekt til dig der ønsker et tanning produkt der virker! Gelékonsistensen fugter i dybden, absorberes hurtigt, fedter ikke og smitter heller ikke af.
Alt du skal gøre er blot at påfører geléen, lad den tørre og “go about your day”. Resultatet er en guddommelig, lækker, gyldenbrun tan, som havde du tilbragt hele sommeren under sydens sol.

Glow your own way – original

 

glow your own way next level

‘Glow your own way – next level’ er en gennemsigtig selvbrunergelé, der i løbet af nogle få timer giver en EKSTRA mørk og intens farve.
Geleén er fyldt med gode ingredienser som hyaluronsyre og C-vitamin, der plejer din hud, mens den giver dig en smuk, mørk og intens farve.
Geleén absorberes hurtigt og tørrer ind med en semi-matte finish, og da produktet er gennemsigtigt smitter det ikke af! Next level er koldere i undertonen end det den originale, og er derfor god til dig, der ønsker et mindre gyldent tanning resultat.

Glow your own way – Hydrated AF

b.tan glow your own way hydrated AF

Glow Your Own Way Hydrated AF er den nyeste produktlancering i ‘Glow your own way familien’. Hydrated AF er i modsætning til de to andre geléer en gradual tan, og opbygger en smuk, naturlig farve gradvist. Den unikke formel er ultra-fugtgivende og velegnet til både ansigt og krop. Beriget med hyaluronsyre og provitamin B5 sikrer den maksimal hydrering, en smuk glød. Bedst af alt – Så behøves produktet IKKE at skyldes af! Påfør og nyd en strålende glød, samtidig med at din hud forbliver silkeblød og velplejet.

Se mere om produkterne (her)